TTC Merelbeke
  TTC Merelbeke  
 
TTC Merelbeke
 
 
 
 
  Volg ons op facebook

 

Nieuwsberichten

31/5/2019
Nieuwsbrief juni 2019
Blijf je graag op de hoogte, lees dan onze nieuwsbrief.

Lees meer

31/5/2019
Clubkampioenschap 30 mei 2019
Traditioneel wordt bij TTC Merelbeke op Hemelvaart het clubkampioenschap georganiseerd. Ook dit jaar was er weer een mooie opkomst. De sfeer zat goed, er werden spannende matchen gespeeld en we eindigden met mooie winnaars...

Lees meer

27/4/2019
Nieuwsbrief mei 2019
Blijf je graag op de hoogte, lees dan onze nieuwsbrief.

Lees meer

6/4/2019
Kampioenenploegen in Merelbeke
We kunnen dit jaar opnieuw enkele kampioenenploegen vieren in Merelbeke.
Merelbeke B is kampioen in landelijke, Merelbeke C is kampioen in 1ste provinciale en Merelbeke jeugd B is kampioen in 2de afdeling. Proficiat!

29/3/2019
Nieuwsbrief april 2019
Blijf je graag op de hoogte, lees dan onze nieuwsbrief.

Lees meer

 
 

TTC Merelbeke

Welkom op de nieuwe site!

Leden kunnen hier inloggen

Nog geen lid?

Ben je op zoek naar een snelle en leuke sport in een gezellige club, dan ben je bij tafeltennisclub Merelbeke aan het juiste adres.

Meisje of jongen, vrouw of man, fervent competitiebeest of recreant, jong of oud, iedereen kan bij ons terecht om een balletje te slaan en op zijn niveau of zijn tempo onze sport onder de knie te krijgen. We hebben een speelzaal die enkel voor tafeltennis gebruikt wordt met maar liefst 12 tafels. In onze gezellige cafetaria kan je achteraf nog terecht voor een sportdrankje, eveneens iedereen op zijn niveau ;-)

Hier vind je meer info over de openingsuren of hoe je kan lid worden.
 
 

Agenda

GroepsfotoInterland


 
 

Aanspreekpunt integriteit

Het is voor ons van groot belang dat je in onze club veel tafeltennisplezier beleeft, maar dit is niet het enige wat telt. Onze club moet een plek zijn waar iedereen veilig kan sporten en op een aangename manier met elkaar kan omgaan. Dit kan alleen als iedereen respect heeft voor andermans grenzen. Daarom is er bij ons geen plaats voor pesten, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.
Word je toch geconfronteerd met situaties waarbij je je niet goed voelt, zoals vervelende opmerkingen over je lichaam, scheldpartijen, pesterijen, aanrakingen die niks met onze sport te maken hebben, … praat er dan over!

Binnen de club kan je steeds terecht bij Kaat Bossuyt. Zij is de aanspreekpersoon voor iedereen die vragen, opmerkingen of klachten heeft in verband met ongepast gedrag. Zij zal goed naar je luisteren en samen met jou een oplossing zoeken. 
Ben jij oké, maar denk je dat iemand anders een probleem heeft en het niet durft te zeggen? Ook dit kan je in alle vertrouwen vertellen.

Kaat Bossuyt
0498 534504
Mail Kaat Bossuyt
 
Ook bij de Vlaamse Tafeltennisliga kan je steeds terecht met je vragen over integriteit. De aanspreekpersoon bij de federatie is Frederik Noppe.
 
Frederik Noppe
0494 30.19.37
Mail Frederik Noppe
 

Meer informatie over ethisch sporten vind je op de website van de VTTL: www.vttl.be/content/ethisch-sporten.
 
 
 
 

Tafeltennisclub Merelbeke
Plataan 2, 9820 Merelbeke
E-mail: Jo Willems
Tel.: 0473 23 61 32