TTC Merelbeke
  TTC Merelbeke  
 
TTC Merelbeke
 
 
 
 
  Volg ons op facebook

 

Nieuwsberichten

1/11/2019
Nieuwsbrief november 2019
Blijf je graag op de hoogte, lees dan onze nieuwsbrief.

Lees meer

28/10/2019
Wijn- en wafeltjesverkoop 2019
De wijn- en wafeltjesverkoop ten voordele van TTC Merelbeke is gestart. Je kan nog bestellen tot 20 november. Je bestelling zal klaarstaan in de club vanaf 28 november. Bestel online via https://ttcm.tikiti.be/

Alvast bedankt!


1/10/2019
Quiz TTC Merelbeke 2019
Op zaterdag 21 december organiseert TTC Merelbeke zijn jaarlijkse quiz in jeugdcentrum Molenhoek. Meer info vind je via de link hieronder. De quiz is ondertussen volzet.

Lees meer

29/9/2019
Nieuwsbrief oktober 2019
Blijf je graag op de hoogte, lees dan onze nieuwsbrief.

Lees meer

26/9/2019
Opendeur maandag 14 oktober
Op maandag 14 oktober tussen 14u en 16u organiseren we een opendeurnamiddag voor "actieve 50-plussers" Deelname is gratis.

Lees meer

 
 

TTC Merelbeke

Welkom op de nieuwe site!

Leden kunnen hier inloggen

Nog geen lid?

Ben je op zoek naar een snelle en leuke sport in een gezellige club, dan ben je bij tafeltennisclub Merelbeke aan het juiste adres.

Meisje of jongen, vrouw of man, fervent competitiebeest of recreant, jong of oud, iedereen kan bij ons terecht om een balletje te slaan en op zijn niveau of zijn tempo onze sport onder de knie te krijgen. We hebben een speelzaal die enkel voor tafeltennis gebruikt wordt met maar liefst 12 tafels. In onze gezellige cafetaria kan je achteraf nog terecht voor een sportdrankje, eveneens iedereen op zijn niveau ;-)

Hier vind je meer info over de openingsuren of hoe je kan lid worden.
 
 

Agenda

GroepsfotoInterland


 
 

Aanspreekpunt integriteit

Het is voor ons van groot belang dat je in onze club veel tafeltennisplezier beleeft, maar dit is niet het enige wat telt. Onze club moet een plek zijn waar iedereen veilig kan sporten en op een aangename manier met elkaar kan omgaan. Dit kan alleen als iedereen respect heeft voor andermans grenzen. Daarom is er bij ons geen plaats voor pesten, racisme, geweld of ongepast seksueel gedrag.
Word je toch geconfronteerd met situaties waarbij je je niet goed voelt, zoals vervelende opmerkingen over je lichaam, scheldpartijen, pesterijen, aanrakingen die niks met onze sport te maken hebben, … praat er dan over!

Binnen de club kan je steeds terecht bij Kaat Bossuyt. Zij is de aanspreekpersoon voor iedereen die vragen, opmerkingen of klachten heeft in verband met ongepast gedrag. Zij zal goed naar je luisteren en samen met jou een oplossing zoeken. 
Ben jij oké, maar denk je dat iemand anders een probleem heeft en het niet durft te zeggen? Ook dit kan je in alle vertrouwen vertellen.

Kaat Bossuyt
0498 534504
Mail Kaat Bossuyt
 
Ook bij de Vlaamse Tafeltennisliga kan je steeds terecht met je vragen over integriteit. De aanspreekpersoon bij de federatie is Frederik Noppe.
 
Frederik Noppe
0494 30.19.37
Mail Frederik Noppe
 

Meer informatie over ethisch sporten vind je op de website van de VTTL: www.vttl.be/content/ethisch-sporten.
 
 
 
 

Tafeltennisclub Merelbeke
Plataan 2, 9820 Merelbeke
E-mail: Jo Willems
Tel.: 0473 23 61 32