Lid worden

Tafeltennis spelen in Merelbeke kan voor alle leeftijden en niveau's. Hieronder vind je een overzicht voor jeugdleden en volwassenen.

Jeugd

Voor jeugdspelers (tot 18 jaar) is er een breed gamma aan jeugdtrainingen. In onze club zijn zowel jongens als meisjes lid.
De kostprijs van de groepstrainingen is in het lidgeld inbegrepen. Aansluiten kan het hele seizoen lang. Iedereen mag gerust enkele proeftrainingen volgen.

De eerste training voor nieuwelingen is van begin september tot eind mei op woensdag van 16u15 tot 17u45 en op zaterdagvoormiddag van 10u45 tot 12u15. U kan zich best een kwartiertje voor de training aanmelden in sportkledij.

De gevorderde jeugdspelers trainen op woensdag van 18u tot 19u30 en op zaterdagvoormiddag van 10u45 tot 12u15. Daarna kan je ook nog doorschuiven naar de training op maandagavond vanaf 19u30.

Op zaterdag van 9u tot 10u30 vindt een training plaats, speciaal voor meisjes. De meisjes mogen, naast deze meisjestraining, ook deelnemen aan de andere jeugdtrainingen. 

Tijdens de vakantieperiodes kunnen de jeugdspelers ook vrij komen trainen op dinsdagavond vanaf 19u30.

Het gebruik van trainingsballetjes is uiteraard inbegrepen in het lidgeld. De jeugdspelers kunnen ook gratis een beginnerspaletje van de club gebruiken. Als zij een gevorderd niveau halen, is het aangeraden om een eigen palet aan te schaffen. Laat je daarbij best adviseren door onze clubtrainers.

Onze club heeft verschillende jeugdploegen in competitie. Na één à drie jaar kunnen de meeste jeugdleden in een competitieploeg ingepast worden met spelers van ongeveer hetzelfde niveau. De thuiswedstrijden worden op zaterdagnamiddag betwist. Op verplaatsing kan dat op zaterdag in de voormiddag of namiddag zijn.

In onze club bieden we ook Kidsping aan. Dit is een gevarieerd bewegingsaanbod voor kinderen van 3 tot 8 jaar, die al de beginselen van het tafeltennis leren. Meer informatie vind je op de pagina Kidsping. Voor al jouw vragen hierover kan je terecht bij Bjorn Neirinck.

Volwassenen

Voor volwassenen (boven 18 jaar) is de ideale dag om als nieuw lid eens te komen proberen donderdagavond.
Donderdag is onze recreantenavond. De tafels zijn dan bestemd voor vrije training of onderlinge wedstrijden van de recreanten. Vraag meer informatie bij Katy De Prijck of één van de andere aanwezige bestuursleden.

U kan gratis een paletje van de club gebruiken. Wenst u een eigen exemplaar, vraag dan gerust advies.
Nieuwe leden mogen een aantal keer proberen vooraleer ze beslissen om lid te worden. Aansluiten kan het hele seizoen lang. Het lidgeld wordt dan berekend afhankelijk van de periode van het jaar.
Je hoeft niet met iemand samen te komen. Onze leden zijn zeker bereid om ook met jou een balletje te slaan.

Onze club heeft 12 competitieploegen bij de volwassenen, 3 bij de veteranen, 1 bij de dames en 4 bij de jeugd. Indien u interesse hebt kan u zich aansluiten om competitielid te worden. De competitiespelers trainen op dinsdagavond van 20u tot …

Lidgelden

De lidgelden worden bewust erg democratisch gehouden.
Leden die voor 15 juli betalen voor het volgende seizoen krijgen 15 euro korting op de voorziene lidgelden.

Hieronder vind je een overzicht voor het seizoen 2024-2025:

Jeugd -8 (geboren in 2016 of later) € 80
Jeugd -15 (geboren in 2010 of later) € 100
Jeugd -18 (geboren in 2007, 2008 en 2009) € 130
Volwassen recreatie € 100
Volwassenen competitie € 130

Rekeningnummer: IBAN BE75 8915 3430 9251
BIC VDSPBE91

Wenst u vooraf nog extra informatie?
Bel naar Jo Willems op 0473/23 61 32 of mail naar Jo Willems